Drukverlies in uw installatie
duidt op een CV lekkage Oosterhout

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

Controleer altijd eerst de CV ketel of er water op de grond zichtbaar is

Wanneer u elke 2 weken water in uw CV installatie moet doen, dan mag u er vanuit gaan dat u een CV lekkage heeft. De vraag is waar zit deze lekkage? Dat is de eerste vraag die u van een CV monteur krijgt, wanneer u hem benadert voor het oplossen van deze CV lekkage. Als u hem het antwoord schuldig moet blijven betekent dit, dat hij eerst zelf op zoek moet gaan naar de oorzaak van de CV lekkage Oosterhout. Afhankelijk van de omvang van uw woning kan dit best de nodige tijd in beslag nemen. Ons advies. Probeer eerst te achterhalen waar de lekkage Oosterhout zit en is ontstaan. 

Probeer zelf de plaats CV lekkage Oosterhout te ontdekken

Waarom is dit zo belangrijk zult u zich misschien afvragen? Het antwoord is simpel. Hiermee spaart u aanzienlijke kosten uit, omdat de CO-gecertificeerde CV monteur Oosterhout niet hoeft te gaan zoeken waar de CV lekkage van uw CV installatie zit. Niet altijd zal u dit gaan lukken, omdat sommige CV leidingen in de dekvloeren zijn verwerkt. Dat ziet er mooi uit, maar bij problemen als een CV lekkage in Oosterhout zijn de reparatiekosten fors. Zeker wanneer een lekkage in een leiding zit die in de dekvloer is weggewerkt. Vandaar dat wij bij een CV lekkage u niet direct kunnen aangeven wat de eventuele herstelkosten zijn.  

Verstandig om niet te lang te wachten met herstel CV lekkage Oosterhout

Een CV lekkage hoeft niet direct voor grote problemen te zorgen. Maar wacht beslist niet te lang met het laten dichten van de lekkage wanneer u niet weet waar deze zit. Een uitzondering! Lekt er water uit uw CV ketel, trek dan beslist aan de bel want dat kan wel voor gevaarlijke situaties gaan zorgen. Is dit niet het geval, dan kan er in eerste instantie hoogstens waterschade ontstaan. Maar zeker weten doet u het niet omdat we niet weten waar de CV lekkage daadwerkelijk zit. Ons advies is daarom. Probeer de lekkage zelf te ontdekken en neem daarna contact op met Heduro loodgieter Oosterhout. 

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: