Centrale verwarming installateurs
Heduro Loodgieter Oosterhout

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

Onze CV installateurs zijn allemaal CO-gecertificeerd en vakbekwaam

In de gemeente Oosterhout is het aanbod installateurs waardoor u een CV ketel, gashaard of geiser kunt laten plaatsen anno 2022 groot. De meeste van deze bedrijven zijn echter nog steeds niet CO –gecertificeerd. In tegenstelling tot een beperkt aantal vak bedrijven. De nieuwe Gasketelwet die per 1 januari 2023 van kracht is eist, dat elk bedrijf CO-gecertificeerd is. Anders moet men als bedrijf stoppen met het aanbieden van deze diensten. Heduro loodgieter Oosterhout is een van de COgecertificeerde centrale verwarming installateurs in de gehele gemeente Oosterhout waar u ook vanaf 1 januari 2023 terecht kunt voor uw CV installatie, gashaard of geiser. 

U bent niet verzekerd als de installatie door een niet erkend bedrijf is gedaan

 
Bent u van plan om vanwege de hoge energietarieven een energiezuinige CV ketel te laten plaatsen in Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Oosteind, Oosterhout, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen of Vrachelen? Kies dan beslist voor een van de lokale CO-gecertificeerde centrale verwarming monteurs in de gemeente Oosterhout. Niet alleen kiest u dan voor kwaliteit en zekerheid, maar ook heeft u de garantie dat alle werkzaamheden volgens de richtlijnen van de nieuwe Gasketelwet worden uitgevoerd. Wanneer u bovendien voor een CV ketel kiest van Vaillant ontvangt u maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op uw CV ketel. Dat is toch een zekerheid in deze dure tijd.  

Heduro Oosterhout de merkonafhankelijke centrale verwarming installateurs

Heduro Loodgieter Oosterhout is niet alleen een CO-gecertificeerd CV monteur, maar ook een gecertificeerd loodgieter en installatiebedrijf Oosterhout, dat in de gehele gemeente Oosterhout gekwalificeerde diensten aanbiedt. Van november 2022 tot november 2023 vieren wij ons 25 jarig jubileum. Dit zullen wij vieren met allerlei leuke acties. Dus bezoek regelmatig onze website en profiteer! Heduro warmteservice is vooral sterk in A-merk CV ketels. U kunt bij ons elk A-merk CV ketel kopen. Voor een maatwerk advies: CV ketel offertes 

Heeft u last van een CV ketel storing of wilt u het jaarlijks onderhoud laten doen. Ook dan kunnen wij u snel van dienst zijn. U vindt onze contactgegevens bij contact. 

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: