CV monteur Oosterhout voor
onderhoud reparatie installatie CV ketel

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

CV monteur Oosterhout staat voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar een allround CV monteur Oosterhout, die voor u het complete onderhoud van uw CV ketel in de regio Oosterhout kan verzorgen, dan bent u bij dé Heduro Loodgieter Oosterhout aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar is de hoofdvestiging van Heduro in Breda het adres voor gecertificeerde CV monteurs, installateurs en loodgieters. Voor particulieren en bedrijven biedt de Heduro loodgieter Oosterhout voortaan in de eigen regio een vergelijkbaar dienstenpakket aan. Niet alleen voor CV onderhoud reparatie en installatie komt onze CV monteur Oosterhout graag bij u langs, maar ook voor het kopen van een aantrekkelijk geprijsde A-merk CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Als merkonafhankelijk dealer krijgt u van ons een maatwerk advies dat geheel gebaseerd is op uw woonwensen en de inhoud van uw woning of bedrijfspand. Weet u wat voor CV ketel in de regio Oosterhout u wilt hebben? Vul dan het offerte formulier van Heduro CV ketel offertes in. U weet dan snel wat de mogelijkheden zijn.

CV onderhoud reparatie installatie door onze CV monteur Oosterhout

Sinds 1 oktober 2020 is de nieuwe gasketelwet in werking getreden. Dit betekent, dat sinds deze datum uitsluitend gecertificeerde CV installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan cv-ketel installaties. De reden van deze wetswijziging is, dat veel branden en ongevallen het gevolg waren van ondeskundig handelen. CV onderhoud reparatie en installatie werden door particulieren en klusjesmannen gedaan, die hiervoor niet de nodige vakkennis en diploma’s hadden. Resultaat: Er werden uit kostenoverwegingen geen duurzame materialen gebruikt en de CV ketels werden niet ingesteld zoals voorgeschreven door de CV ketelfabrikanten. Het rendement van veel CV ketels is dan ook verre van optimaal. Honderden euro’s gaan onnodig verloren aan stookkosten. Ook hier blijkt dat goedkoop duurkoop is.

De Heduro loodgieter Oosterhout ontzorgt u volledig

Wanneer u periodiek uw CV onderhoud door de Heduro loodgieter Oosterhout laat verzorgen, dan is de kans op storingen nihil. Onze CV monteur Oosterhout zal tijdens het onderhoud slijtages al in een vroeg stadium signaleren en deze in overleg kunnen herstellen. Zo zal uw CV ketel vele jaren langer meegaan en aanmerkelijk goedkoper in het verbruik zijn.

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: