CV ketel storing Oosterhout?
Bel Heduro loodgieter Oosterhout

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

Al 25 jaar de warmteservice specialist voor de regio Oosterhout

Het blijft koud in uw woning. Wanneer u gaat controleren of de cv-ketel wel is aangeslagen ziet u dat dit niet het geval is. U heeft een CV ketel storing. Een storingscode aan de voorzijde van uw CV ketel laat zien wat de oorzaak van deze CV ketel storing is. Schrijf deze code op of maak met uw mobiele telefoon een foto. Neem daarna contact op met de CV monteur van Heduro Loodgieter Oosterhout. Hij zal aan u vragen wat de storingscode is die uw CV ketel aangeeft. Met grote regelmaat kan hij klanten goed nieuws brengen. De storingscode geeft namelijk aan dat er te weinig water in uw CV installatie zit.  

Door water toe te voegen is de CV ketel storing opgelost. Dit soort storingen komen vooral voor in de herfst wanneer de CV ketel weer gebruikt gaat worden om de woning te verwarmen. Afhankelijk van het weer komen dit soort klachten frequent voor van medio september tot begin november. Mocht sprake zijn van een échte CV ketel storing, dan kan onze gecertificeerde CV monteur op basis van de storingscode een inschatting maken wat er aan de hand is en welke onderdelen hij beslist mee moet nemen. 

Voordeel van een ervaren regionale loodgieter Oosterhout.

 
Heduro warmteservice is 25 jaar geleden gestart in Breda. Hier is nog steeds de hoofdlocatie gevestigd. Om klanten sneller te kunnen helpen zijn wij de afgelopen jaren in verschillende gemeenten met locaties gestart van waaruit monteurs werken. Inmiddels hebben wij locaties in Oosterhout, Roosendaal, Rucphen en vanzelfsprekend Breda. De bedoeling is om het aantal vestigingen de komende jaren verder uit te gaan breiden, zodat klanten snel geholpen kunnen worden. Zo kunnen wij bij een CV ketel storing Oosterhout klanten snel helpen, wanneer zich een calamiteit voordoet. Zeker in deze tijd is dat bijzonder 

Bel ons bij een CV ketel storing Oosterhout

Wanneer u last heeft van een CV ketel storing Oosterhout neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Dit voorkomt onnodige vertraging. U wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de CV monteur die het dichtse bij u aan het werk is. In overleg met u wordt een afspraak gemaakt. Of dit dezelfde dag nog mogelijk is hangt af van afspraken die al gemaakt zijn met andere klanten. Over het algemeen kunnen wij u snel helpen.  
 

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: