Nieuwe CV ketel Oosterhout
met 5 jaar garantie* bij Heduro

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

Prijs is inclusief montage door CO – gecertificeerde CV monteurs

Vanaf 2026 is het niet langer toegestaan om enkel een nieuwe CV ketel Oosterhout te laten plaatsen in uw woning. Vanaf dan bent u als huiseigenaar verplicht om naast de CV ketel vervanging ten minste een hybride warmtepomp te laten installeren. Om deze reden kiezen veel huiseigenaren ervoor om voor 2026 een nieuwe HR CV ketel Oosterhout te laten plaatsen. Bestaande CV ketels hoeven namelijk niet uitgebreid te worden met een hybride warmtepomp en dat scheelt best veel. Gemiddeld kost een hybride warmtepomp namelijk zo’n € 6.000,- (peildatum februari 2024). Advies: wacht daarom niet te lang met de aanschaf van een nieuwe CV ketel Oosterhout, want dat wordt de komende twee jaar dringen! 

Profiteer van lucratieve acties A-merk CV ketel fabrikanten

Vermoedelijk is de eerste helft 2024 een overgangsperiode. Vanaf de 2e helft 2024 zal de vraag naar HR CV ketels spectaculair gaan stijgen tot de hybride warmtepomp verplicht wordt. Daarom adviseren wij u nadrukkelijk om te profiteren van de lucratieve acties van A-merk CV ketel fabrikanten. Deze acties variëren van korting op de aanschafprijs tot het verlengen van de garantietermijn van 2 jaar naar maar liefst 5 jaar*. Momenteel heeft het A-merk Vaillant deze spectaculaire 5 – jaar garantie actie lopen en wordt hier op grote schaal gebruik van gemaakt. Maar ook andere A-merken hebben acties lopen. Kijk daarom voor een overzicht van CV ketels op de website CV ketel offertes 

Welke nieuwe CV ketel Oosterhout past het beste bij uw thuissituatie?

Om antwoord op deze vraag te krijgen is het van belang, dat u met uw mobiele telefoon enkele foto’s maakt zoals aangegeven in het offerte aanvragen formulier. Noteer tevens het merk, type en bouwjaar van uw huidige CV ketel. Op basis van deze gegevens zal de Heduro loodgieter Oosterhout met u contact opnemen voor het uitbrengen van een vrijblijvende maatwerk offerte van een of meerdere CV merken. Als merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels kijken wij samen met u welke nieuwe CV ketel Oosterhout het beste bij uw thuissituatie past. Natuurlijk kijken wij ook of er lopende acties zijn waarvan u gebruik kunt maken. Voorwaarde is wel dat u in de gemeente Oosterhout of Breda woont.  

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: