Storing CV ketel |
Bel loodgieter Oosterhout van Heduro

Professionele vakmannen

24/7 bereikbaar

CV Loodgieter

CV monteur

Al 25 jaar het adres voor al uw warmteservicediensten in de regio Oosterhout

Heduro warmteservice is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende regionale dienstverleners op het gebied van warmteservicediensten in de gemeente Oosterhout. Niet alleen kunt u ons inschakelen voor periodiek onderhoud en het verhelpen van een storing CV ketel. Ook kunt u bij ons alle A-merk cv-ketels kopen via CV ketel offertes. Wij zijn namelijk merkonafhankelijk dealer van alle A-merken in Nederland.  

Lokale vestiging in Oosterhout van waaruit onze monteurs Oosterhout werken

 
Vanwege de grote vraag naar onze diensten en producten hebben wij sinds enkele jaren een eigen werkplaats in Oosterhout van waaruit onze monteurs werken. Wij hebben hiervoor gekozen om zo min mogelijk improductieve reistijd te hebben en ons milieu te belasten. Deze vestiging heeft haar eigen telefoonnummer, dat bestemd is voor klanten in Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Oosteind, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen, Vrachelen of Oosterhout wonen. Hierdoor kunnen wij mensen die met een probleem zitten, zoals een storing CV ketel snel helpen.  

Nieuwe strenge gasketelwet van kracht in 2023

Let goed op. Vanaf 1 januari 2023 mogen uitsluitend nog CO-gecertificeerde Cv-monteurs  ketels plaatsen en repareren. Een storing CV ketel valt hieronder. Wanneer een storing is verholpen wordt dit gemeld aan een overkoepelende organisatie. Net als bij auto’s worden dan steekproefsgewijs controles uitgeoefend om te zien of de storing volgens de richtlijnen is uitgevoerd met de juiste materialen. Het doel van deze maatregel is om branden en ongevallen als gevolg van cv-ketels te voorkomen. Heduro loodgieter Oosterhout beschikt uitsluitend over CO gecertificeerde cv-monteurs. Heeft u te maken met een CV ketel storing Oosterhout? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat u direct een afspraak kunt maken met onze CV-monteur Oosterhout. 

Wilt u een afspraak maken voor CV onderhoud reparatie of installatie in de regio Oosterhout. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op via: